Sivut

perjantai 9. syyskuuta 2016

Kuulumiset Italiasta

Huomenta! Nyt on tosiaan kisat kisailtu ja nyt ei voi muuta kuin nauttia. Ei mennyt ihan odotusten mukaisesti, mutta kaikessa ei voi onnistua. Tuli pari helppoa virhettä ja kuumuus vaati veronsa. Hopeaa kuitenkin mukaani nappasin ja lajivoiton kyykystä, joten pakko olla onnellinen, vaikka eilen vielä vitutti. Illalla taas mentiin Suomen joukkueen kanssa syömään ja keskustelin paljonkin siinä yhden suomalaisen voimanoston legendan, Arto Hannolinin kanssa. Toki siinä tuli tutuksi muukin joukkue, joka oli aivan huikea ja mukavaa sakkia.

Eilen, kun aamu alkoi kävin ekana puntarilla. Paino meni helposti sarjan sisään ja varustetarkastuksista yms. päästiin vaivatta. Lämmittely paikat olivat tilavat ja sieltä oli nopea pääsy lavalle. Kuumuus kuitenkin tuntui ja se veti hieman kroppaa löysäksi, vaikka vettä ja ruokaa oli jatkuvasti hieman.

Kisat alkoivat kyykyllä, joka kulki kuin juna. Voimaa oli ja se tunne, kun 192.5kg tuli viimeisellä yrityksellä ja vastustajani briteistä ei saanut viimeistä yritystään ylös, oli sanoin kuvaamaton. Penkkiin lämmitellessä kaikki oli ok ja rauta oli kevyttä. Eka yritys oli helppo, mutta toiseen piti huomautuksen takia vaihtaa tekniikkaa ja kuten arvata saattaa ei siitä enää mitään tullut. 130 jäi tulematta osittain sen ja osittain kyykynkin takia. Kyykkyhän aina syö voimaa yläkropasta. Sitten tuli maastaveto. Rauta tuntui kevyelle ja aloitus 200kg oli aivan paperia. 210 oli myös kevyt nosto, mutta pieni horjahtaminen noston aikana pilasi noston, vaikka se tulikin ylös. Viimeiseen nostoon lähdin riskillä kokeilemaan alle 18v Euroopan ennätystä, mutta puhti loppui aivan täysin, vaikka mieli oli mukana ja olin päättänyt vetää sen, kun lavalle lähdin.

Kisa oli ensimmäinen arvokisani ja ulkomaankisani ja olen erittäin onnellinen, että tänne lähdin. Vaikka kaikki ei mennyt tavoitteiden mukaan, niin täytyy olla tyytyväinen suoritukseen. Epäonnistumiset vain kasvattavat motivaatiota ja virheistä opitaan. Heikkouksien huomaaminen on tulevaisuuden kannalta tärkeää ja sain täällä erittäin paljon kehityksenkohteita sekä neuvoja tulevaa treeniä ajatellen. Se tietous ja kokemus, jota tällä porukalla on täytyy nyt hyödyntää, kun on mahdollisuus ja niin olen tehnyt.

Tänään reissu jatkuu ihan rentoutumisella ja syömisellä. Täytyy pienillä ostoksilla käydä ja ehkä mennä katsomaan, kun isot ukot nostavat. Hieno päivä edessä ja pari hienoa päivää takana. Mahtava ja avartava kokemus tämä reissu on ollut. Paljon hienoja ihmisiä matkanvarrella ja ei voi kuin nostaa hattua niille, jotka lajin parissa jaksavat toimia. Nyt jatkamme matkaa ja huomenna alkaa kotimatka. Kuvia tulee sit kotimaassa, kun täällä netti on täyttä paskaa, mut snapistä ja instasta löytää niitäkin välillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti