Sivut

lauantai 17. syyskuuta 2016

Vastapaino

Kuten salilla ahertaessakin, täytyy kaiken olla tasapainossa ja tangon molemmat puolet samassa lastissa. Sama pätee muuhunkin tekemiseen. Koulussa, töissä ja yleensä elämässä liian yksipuoleinen rasitus johtaa ongelmiin ja saattaa kaataa koko kelkan. Täytyy siis muistaa työn lisäksi rentoutua ja huoltaa itseään sekä muita.

Mulle se käytännössä meinaa tänä viikonloppuna iha konkreettista rentoutumista ja hetkeksi treenaamisen ja kilpailemisen unohtamista. Paljon hyvää ruokaa ja juomaa sekä ystävien ja läheisten kanssa olemista. Eilen oltiin Ursulan kanssa syömässä pitkästä aikaa kiinalaisessa, kun ulkona on vähän vaikea käydä syömässä pudottaessa painoa. Hyvää oli, vaikka ensimmäisenä vetäsin wasabia vähän nenään ja vedet tuli silmistä.



Sitten lähdettiin mummolaan saunomaan ja syömään herkkuja. Illalla tuli telkkarista Nuija ja tosi nuija 2, joka oli pakko katsoa. Härö ja hauska leffa. Tänään aamulla nopea selkähieronta ja hetki terveystiedon kertailua. Hyvin toiminut lihashuolto tällä viikolla, kun oli vain yksi hankala paikka selässä juuri siinä oikean lavan alla trapsissa ja leveän selkälihaksen välissä.

Huomenna sitten alkaa lyhyt peruskuntokausi, mutta se ei ole vielä tänään. Tämä päivä pitää vielä herkutella ja maata. Illalla, jos kävis näkemässä tuttuja ja ehkä pelais hetken, kun sitäkään ei oo pariin viikkoon kerenny tehä. Toiset tykkää lukea tai katsoa leffoja, mutta mulle pelit ajaa sitä samaa asiaa. Mutta nyt pitää mennä jatkamaan läskeilyä. Ens viikolla päivittelen treenien alkamisesta ja omasta ravitsemuksesta tätä syksyä ajatellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti