Sivut

torstai 15. syyskuuta 2016

Paluu arkeen

Viikonloppu taas häämöttää. Ei ois kuin yksi päivä jäljellä tätä viikkoa ja siihen mahtuu yksi koekkin. Hitaasti edennyt mun aika, kun ei oo tullu treenattua. Pieniä tekniikkaharjotteita oon tehny ja harrastanu hieman funktionaalisempaa liikuntaa. Voltteja ja joogaa oon tällä viikolla harrastanu ja pariin otteeseen isää käyny treenaamassa salilla.

Viikonloppuna luvassa ois rentoutumista ja SM-kisoihin sotasuunnitelman tekemistä. Kahdesti päivään tulen treenaamaan seuraavat 6 viikkoa eli kovaa ja tavoitteellista treeniä tulossa. Sunnuntaina tosiaan on tarkoitus aloittaa taas kunhan saa eka paikat taas kuntoon. Niska on kettuillu ja oikealla trapsin alaosa. Liikkuvuuttaki pitäs saaha lantioon. Paljon paljon venyttelyä.

Sain uutta treenivarustettakin ja salikassi alkaa näyttää jo ihan urheilijan kassille. On tuliterää ranne- ja polvisidettä, vyötä, trikoota, slingshot, kyykkykengät ja vetoremmit. Tilasin tosiaan noi polvisiteet ja kyykkykengät tällä viikolla ja ihan pätevän tuntusta varustetta on. Betterbodiesin trikootki tuli siinä samalla ihan vaan, että naiset kadehtisivat treenattuja pakaroitani.


Ainiin meinas unohtua, että alkaahan mulla kirjotuksetki ens viikolla maanantaina. Terveystietoa ois ekana luvassa ja seuraavalla viikolla biologiaa. Kiirettä siis pitää ja se ei ihan hetkeen ole hellittämässä. Mutta täytyy pitää pää kasassa ja, jos hajoaa nii jesari korjaa. Kaikille hyvää loppuviikkoa, mää yritän saada itteni kursittua kasaan, että pääsee taas rautaa palvomaan.

Asiallinen paita. Nyt kaikki tilaamaan kattoja




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti