Sivut

tiistai 23. helmikuuta 2016

Vanhuus tulee

Ja täällä taas asian äärellä hetken tauon jälkeen. Koeviikko meneillään joten aikaa on enemmän kuin tarpeeksi, jos on yhtä laiska ku minä ja ei lue mihinkään. Okei ei mulla oo ku kolme koetta. Tänään äidinkieli ja huomenna ruotsi sekä perjantaina matikka. Helppo paketti.

Mutta nii, itse aiheeseen. Viime perjantaina tanssittiin wanhat ja pakko sanoa, että meni aivan loistavasti. Kaikki tanssi hyvin ja esitykset oli kaikki aivan mahtavia. Varsinkin illalla se viimeinen. Koristeetki saatiin miesvoimin paikalleen aamulla, vaikka meidän taiteellistasilmää vähän epäiltiin. Mutta jotta ei menis iha meidän ylistämiseksi, nii tais ne tytöt siinä suunnitella sen koristelun ja me toteutettiin se käytännössä sit.

Siinä paras tanssipari
Oli varmaan yks elämän parhaista päivistä ja saatiin mun tanssiparin kanssa kehuja, kun oltiin niin loistavia. Kaikki kyllä tanssi hyvin ja vaikka tuli aivopieruja kaikille, niin esitykset oli tosi onnistuneita. Meidän omatanssi oli kanssa aika loistokas. Se vedettiin tunteella ja taidolla, vaikka mulla se taito ei ihan ole lapasessa näissä nykytansseissa, mutta nauraa ainaki sai. Yleisöki saatiin puolellemme ihan täysin ja se on kenties tärkein asia esiintymisessä.

Fiilikset tanssien jälkeen
Pahanteossa


Itse ihanuus
Seuraava päiväkin meni ihan rattoisasti tanssien jälkimainingeissa. Käytiin Ursun kanssa Pielavedellä hiippailemassa metsässä ja laavulla istuskeltiin sekä syötiin eväitä. Ursulle annoin lumikengät ja itse otin jotkut kivikautiset itsetehdyt maastosukset, jotka paino varmaa 50kg kappale. Tuli ihan hiki läskille. Onnituin myös levittämään osan meidän puista ja sytykkeistä hankeen, mutta nuotio kyllä syttyi.


Ursu arvosti olematonta nuotiota
Epätoivo iskee
Jottei nyt menis iha lässyttämiseks tää homma, nii palataanpa tän blogin oikeaan aiheesee kappaleen ajaks. Tänään tuli taas penkistä shotilla enkat 2x150kg ja todella vähästä jäi kiinni 155kg. Kehitystä siis tapahtuu, vaikka ei kunnolla oo nyt treenannukkaa. Ens viikolla ois ollu ne EM-kisat, mutta lähen lohdutukseks Lappiin mahtavien ihmisten kanssa. Eipä mulla kait muuta. Hyvää tulevaa hiihtolomaa ja saattaa olla, että tule jotaki hauskaa blogiin loman aikana, joten seurailkaa ihmeessä. Mobiiliversio heittää kuvat vähän miten sattuu, mut kyllä te pärjäätte.

Huomatkaa, että oon pitempi


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti