Sivut

tiistai 12. heinäkuuta 2016

Back in the business

Erittäin hyvää päivää. Kesä on jo pitkällä ja mulla se lomailu loppu viime viikolla sahalle mentyäni töihin. Lomaa otin tästä kirjottamisesta samalla, mut nyt ois varmaan iha hyvä aika alottaa uuestaa. Kaikenlaista on tapahtunu ja treeniä on tullu, vaikkakin hieman vähemmän. Teki erittäin hyvää tommone pieni lepo ja roadtrippi Euroopassa.

Kesäloman tokalla viikolla tosiaan lähettiin koneella Espanjaan. Vaihettii Prahassa konetta, mikä meni vähä juoksuks. Lentokenttä päästä päähän alle viiessä minuutissa, että keretään. Espanjaan kuitenki päästiin ja ensikokemus oli aivan mahtava. Torremolinoksessa siis oleiltiin isovanhempien asunnossa ja kierreltiin paikkoja viikon ajan. Tuli toki myös treenattua, vaikka ne salit ei siellä häävejä ollukkaan. Mahtavia paikkoja, joista vois kertoa vaikka kuinka, mut annan tällä kertaa kuvien puhua.








Kotiin tosiaan tultiin autolla. Tarkoitus oli ajaa Espanjasta Saksaan ja tulla laivalla Suomeen. Ei kuitenkaan päästy laivaan, joten ajettiin Viron kautta. Semmonen 2700km yhtäkkiä ylimäärästä matkaa. Mut kunnialla päästii iha kotii asti yhteensä neljässä päivässä ja seuraavat päivät kuluki nukkuessa.

Matkan jälkeen alotin taas kovaa treenaamisen, kun tuli muutama viikko siitäkin löysäiltyä. Kuntoon ei ole tullu mitään dramaattista muutosta, mutta selkeä kiristyminen on tapahtunut. Tavoitteena olisi saavuttaa vähintään 530kg yhteistulos Italiaan. Tällä hetkellä kunto on nousussa ja uskoisin sen olevan lähellä tavoitetta.

Seuraavien viikkojen suunnitelma on vain saada kuntoa ylöspäin ja sen jälkeen hermottaa ja kaivella esiin se paras terä. Täytyy taas päivitellä yhtä matkaa kohti kisoja ja uusia saavutuksia tämän pienen loman jälkee. Siis seuraavaan kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti