Sivut

keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Täsmäisku

Kovalla vauhdilla edetään kisoja kohti ja kuntoa on pyrittävä jatkuvasti saamaan ylös. Alan pikkuhiljaa hermottaa ja muuttaa treenejä kevyempään suuntaan, jotta ylikunto ei yllätä painon pudotessa. Sitten hieman enemmän otsikkoon liittyen. Olen päässyt tekemään pientä yhteistyötä Viitasaarelaisen hyvinvointiyrityksen, Täsmähoidon kanssa. Kisat saivat kerralla uutta tuulta.

Kaikki apu on tullut tarpeeseen, jotta näihin kisoihin on mahdollisuus päästä. Täsmähoito on toki kisojen lisäksi auttanut minua viime talvena. Lantiossa oli hermopinne, jonka oli aiheuttanut jumiutunut lihas. Venyttely ei auttanut, mutta kalvojen käsittelyt tekivät työnsä. Ensimmäinen käsittely vei jo kivun pois. Kävin kolme kertaa ja siellä käsiteltiin myös selkä, polvi sekä rintalihas. Tähän päivään asti on pysynyt paikat kunnossa ja aion jatkossakin käydä Täsmähoidossa.

Sitten lyhyesti treeneistä. Viime viikko meni lepäillessä ja palautuessa, mutta tällä viikolla alan pikkuhiljaa kaivamaan kovinta kuntoa pihalle. Nopeustreeniä tulee olemaan paljon ja räjähtäviä liikkeitä. Toistomäärät laskevat ja treenit lyhenevät kisojen lähestyessä. Eilen tein ensimmäisen kyykky- sekä penkkitreenin. Penkkipunnerruksessa nopeus on jo nyt kohtuu hyvä, mutta kyykkyyn täytyy saada selkesästi lisää.
Nopeuspenkki:
3x5*80
3x3*100
2x1*120

Slingshot:
1x2*130
1x2*140
1x1*150

Nopeuskyykky:
3x8*60
3x6*100
2x3*130

Kyykky:
2x2*160
1x1*185

Tänään treenit jatkuvat maastavedolla ja selän treenaamisella. Täytyy myös pyrkiä pitämään lihakset elastisena, jotta revähdyksiä ei pääse tulemaan. Elastisena lihakset myös tuottavat enemmän voimaa. Täytyy päivitellä myöhemmin tämän viikon treeneistä ja dieetin etenemisestä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti