Sivut

lauantai 7. tammikuuta 2017

Ja homma jatkuu

Oli kyllä paikallaan parin viikon loma. Lepo niin fyysisesti kuin henkisesti virkistivät ja on mukava lähteä uuteen vuoteen virkeänä ja voimissaan. Lomaan mahtui kiipeilyä, hierontaa, treenejä sekä hieman juhlimista ja paljon rentoutumista. Ruokaakin meni ihan kiitettävästi ja paino on Sotkamosta noussut vähän alta 7kg.

Välillä kannattaa myös rikkoa vähän omia sääntöjä ja muuttaa arvojaan elämäntilanteen mukaan. Mulle se tällä kertaa tarkoitti ruokavalion vapauttamista ja itsensä armahtamista treeneistä. Jatkuvasti olen treenannut, mutta oon jättänyt kesken tai en ole vaan mennyt salille, jos on siltä tuntunut. Ruokaa taas olen syönyt silloin kun on maistunut ja varmasti kaikki herkut on menny.

Vaikka suurimmaks osaks vaan lepäilinki, muistin kyllä aktivoituakin välillä. Boulderpajalla käytiin porukalla Jyväskylässä, treenit kulki koko ajan mukana, projekti prätkän kanssa jatkui ja tein aika totaalisen siivouksen mun pöydälle ja vaatekaappiin. Boulderointia aion jatkaa aina sillon ku huvittaa. Se vaan on niin mukavaa ajanviettoa ja jotain uutta. Pyöränkin kanssa ois seuraavaks eessä maalailua ja istuinten tekemistä, joten tekeminen ei lopu.

Salilla tekemistä riittää myös. Treenit hieman tihenee tästä eteenpäin kohti helmikuun kisoja. Ens viikko kuitenkin on kierrossa kevyt, joten paitatreenejä ei tule ja muutenkin yritän vähän huoltaa kroppaa, vaikka ei sen ihmeemmin ole tukossa. Erittäin hyvin on elimistö vastaanottanu suuret toistomäärät ja pidemmät treenit. Vähän kyykätessä meinaa olla ongelmia, kun meinaa vikojen settien jälkeen taju mennä. Pitää vaan keventää niiden osalta kunnes tottuu rasitukseen taas.

Tein muuten myös videon viime vuoden kisoista, jos et ole jo huomannut.
Linkki löytyy tuosta alta.

https://youtu.be/aKG2T6stuSQ

Tästä onkin hyvä jatkaa tekemistä harrastusten parissa, kun niille löytyy aikaa kirjoituksilta ja koululta. Neljä ainetta olisi edessä ja niiden lisäksi liikuntadiplomi, johon kuuluu esim. tutkielma. Ei auta muu kuin ruveta hommiin. Täytyy myös muistaa kirjoitella tänne välillä.


             Sain joululahjaks iltalukemista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti