Sivut

torstai 22. joulukuuta 2016

Hyvää joulua!

Niin se joulu taas tuli nopeammin ku kerkes ajatellakkaan. Eilen alkoi myös parin viikon joululoma, joka kyllä tulee tarpeeseen. On sen verran noita projekteja tässä, että kerkee rauhassa niitä aloitella ja kerkee samalla lepäämäänkin.

Tekemistä tosiaan riittää, kun pitäis lukea kirjotuksiin vähän, tehdä tutkielmaa, rakentaa moottoripyörää, treenata ja tärkeimpänä levätä. Onneks on mukavan pitkä loma, joten kerkiää touhuta ihan tarpeeks.

Eilen jatkui mun Honda cbr:n projektointi. Uudemmasta Suzukin gsx-r:stä ostin takakatteet ja ne nyt sovitin takarunkoon. Hauskaa touhua, kun ei tarvii kiirehtiä ja saa ihan rauhassa suunnitella. Tänään vielä vähän jatkuu projekti ja huomenna jatkuukin treenit.


Hyvin lähti tosiaan uudella ohjelmalla treenitkin liikkelle jo ennen lomaa. Varustepenkki alkaa luonnistua, vaikka tuntuu ja näyttää vähän ilkeälle. Kyykkääminenki onnistu volyymilla ihan hyvin, kun teki treenin kahdessa osassa. Jostain syystä pakeni veri päästä niin piti jättää 5 setin jälkeen leikki kesken. Illalla sit kävin tekemässä treenin loppuun eikä ollut mitään ongelmaa.


Aattona voisi käydä tekemässä vielä vedon ja sitten keskittyä voimamahan rakentamiseen. Tähän mennessä paino noussut kisoista noin 4.5kg ja ylöspäin mennään yhä. Saa nähdä minkälainen sika tammikuussa onkaan. Saa joulukinkut sipasta omasta kankusta ens jouluks.
Hyvää joulua vielä kaikille ja lomaa, jos semmonen sattuu olemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti