Sivut

keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Viikon parhaat uutiset!

Nyt on ihan mahdottoman hyviä uutisia koskien blogia ja sen tulevaisuutta. Sain tässä lähiaikoina facessa vinkin, että Hikipanta hakee uusia bloggaajia sivustolleen ja ajattelin huvikseni kokeilla, jos sattuisi käymään säkä. No tiistaina tuli sitten positiivinen tieto, että mut on valittu sivustolle uudeksi kirjoittajaksi ja, että voisin aloittaa julkaisemaan tekstejä siellä.. Nyt pitäis vaan profiilikuvia enää napsia sinne.

Lisää aika paljon motivaatiota kirjoittaa ja avaa mahdollisuuden tavoittaa suurempi yleisö, kun saa tällaisen tilaisuuden. Voin melkein jo luvata, että tulen kirjoittamaan vielä aktiivisemmin ja
panostamaan laatuun sekä ulkoasuun enemmän. Parhaassa tapauksessa tästä alkaa nyt uusi ura aukeamaan mulle, kunhan homma saa eka tuulta purjeisiinsa.

Ja vielä toinenkin iloinen asia on tapahtumassa tässä lähiaikoina. Nyt lauantaina lähden Espanjaan parin viikon lomalle Torremolinokseen. Samalla toki pitää treenata penkin EM-kisoihin, mutta suurimman osan ajasta taidan kuitenkin ottaa ihan rennosti hiekkarannalla ja kahviloissa. Pakkaushommia siis alkaa pukata. Toivottavasti siellä ei hirveen kylmä vaan oo, kun ei pilkkihaalari mahu kassiin.

No mutta reissusta saatte sit kuulla, kun sieltä tulen. Tietysti saatan jostain kuppilasta kirjotella ihan kiusallani, jos jaksan. Sen voin kuitenkin luvata varmaksi, että saan sen suomalaisen kateuden teistä irti, kun lämpömittari näyttää yli 30 varjossa ja aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta rantabaarin terassille, jolla nautin kylmää oluttani katsellen Välimerta.

Mutta joo. Tällä viikolla on ainakin yksi kirjoitus vielä tulossa ja treenipäivyrikin on tekeillään tubeen. Toivottavasti ne ehdin/jaksan puskea pihalle vielä tällä viikolla, koska ensi viikolla mulla ei oo nettiä eikä tietokonetta. Tästä on ihan hyvä jatkaa taas harjoituksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti