Sivut

perjantai 23. lokakuuta 2015

Kipua ja ajatuksia

Nyt on eka viikko reenailtu uudella ohjelmalla ja mies on nyt kyllä sen verran arka, että tuntuu hyvälle levätä viikonloppu. Jalat varsinkin on tuhottu aivan täysin. Ja tuhoamisesta puheen ollen, vasemmanpuolen kylki hieman revähti jossain treenissä. Vieläkin tuntuu pientä kipua ja lihaksen kiinnityskohdassa on kiva mustelma. Pieni revähdys ei kuitenkaan haittaa treenaamista, mutta täytyy olla varovainen sen kanssa.

Huolimatta kivusta ja tuskasta, on erittäin mukava treenata täysillä taas. Onnistuminen ja treenin tuoma mielihyvä ovat parasta mitä voi kuvitella. Minulle ne onnistuneet ja hyvät treenit tuottavat enemmän mielihyvää kuin kilpaileminen. Ja siitä pääseekin sulavasti kysymykseen, mikä on hyvä treeni ja mikä ei.

Hyvä treeni on mielestäni se treeni, josta itse pystyt olemaan ylpeä. Täytyy kuitenkin ottaa huomioon päivän kunto ja olotila. Vaikka olisit kuinka väsynyt ja vetelä, voi treeni silti olla hyvä. Tällöin täytyy pyrkiä sivuuttamaan se olotila ja tehdä se mitä kärsii tehdä.

Mielestäni reeni voi toki olla huonokin. Kipeänä treenaaminen ei ole järkevää, minkä voin sanoa jo omasta kokemuksesta. Myöskään treenaaminen tyhjällä vatsalla ei tunnu kauhean hyvältä. Myös huonolla asenteella voi pilata treenin ja samalla kaverinkin.

Jep, eiköhä tullu ajateltua jo tarpeeks näitä turhuuksia. Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua. :)

1 kommentti: