Sivut

maanantai 2. marraskuuta 2015

Amistreeni

Otsikko kertookin jo kaiken. Tänään aamulla tehtiin ns. amistreeni eli penkkiä ja hauista. Tunnelmaa tähän toivottomaan rimpuiluun loivat urheilufarkut, jotka ovat perusvaruste amistreenissä. Noh täytyy kuitenkin puolustella tätä salietiketin vastaista toimintaa, sillä en ehtinyt kotiin hakemaan salikamoja. Treenihän väännetään vaikka kalsarit jalassa. Ja penkki-hauis yhdistelmä on minulle toimiva, koska saan siten keskitettyä energiaa erilliseen ojentajatreeniin.
En kuitenkaan vajonnut aivan pohjalle, vaikka kyykyssä aika syvällä käydäänkin. Toinen treeni autokoulun jälkeen sujui kiitettävästi, vaikka lihakset ovat hieman paineettoman oloiset. Työsarjoja kyykyssä oli 6 ja painot 160 ja 170kg. Näiden jälkeen vielä ykkönen 180kg. Kyykyn lisäksi kapeaa jalkaprässiä, jossa erittäin brutaali pudotussarja 400-200kg. Kyllä muuten hapotti, ja jos ei usko niin suosittelen kokeilemaan.
Ja niin seuraaviin kisoihinkaan ei ole enää pitkä aika. Pari viikkoa vielä kovaa treeniä, ja sitten saakin jo kaivella sitä kuuluisaa herkkyyttä hermoston uumenista. Pieni painonpudotuskin on paikallaan. Sitten vain toivotaan, että ei tule kipeäksi ennen kisoja tai satu mitään onnettomuutta. 

Joo ja loppuun tämmöset huippulaatuiset teinipeilit. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti