Sivut

perjantai 5. elokuuta 2016

Viimeistä viedään

Loma alkaa olla ohi ja koulun alku jo häämöttää. Hommaa on kirjoitusten sekä mun pienen harrastuksen saralla aika valtavasti. Tänään tuli taas pari hommaa päätökseen ja urakka hieman helpottui jälleen. Ei ole enää kuin yhteensä 6 kirjaa ja hirveästi treeniä edessä, jotka johtavat kahteen tämän vuoden suurimpaan koitokseeni, kirjoituksiin ja ensimmäisiin kansainvälisiin voimanostokisoihin.

Treenit tällä viikolla ovat sujuneet erittäin moitteetta. Nopeus penkkipunnerruksessa on ollut erittäin hyvää ja maastavetoonkin sain nyt hyvän terävyyden hieronnan jälkeen. Tässä toissapäivän vetosettejä:
4x5*145 (räjähtäviä ilman vyötä)
2x3*185 (ilman vyötä)
2x2*205
1x1*215 (kiekon päältä)
Ensi viikolla kenties maksimitestit ihan mielenkiinnosta, jotta näkee paljonko hermottaminen nostaa voimatasoja tällä kertaa.

Edelleen kuitenkin kyykky tarvitsee hiomista, sillä nopeus ei ole sitä mitä haluaisin. Siksi varaudun jälleen kerran kyykkyhyppyihin, rinnallevetoon sekä erilaisiin loikkiin. Niitä tuli tänään harjoiteltua nurmikolla mm. vauhdittomalla pituushypyllä. Mikään ei toki ikinä menee mulla ihan käsikirjoituksen mukaan, vaan aina pitää lisätä jotain omaa. Tällä kertaa se tarkoitti 540° hyppypotkun harjoittelua. Ja hienostihan se sieltä alkaa tulemaan.


Ravintopuoli mulla on taas siinä vaiheessa, että pitää tosissaan alkaa miettimään mitä suuhun pistää ja miten paljon. Painoa pitäs saaha vielä n.3kg pois, jotta sarjaan mahdun. Eilisen ruoat eivät todellakaan sitä edistäneet. Pihvit, pekoni ja hirveä määrä erilaisiä salaatteja täyttivät lautasta aikalailla, mutta eipä tässä vielä hätää kärsitä. Ja nyt kaikille mukavaa loppukesälomaa, jos semmoista on edes ollut. Loppuun vielä stillejä mun apinoinnista.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti