Sivut

keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Syyslomailua

Loman tarpeessa kovasti on oltu ja viimeinkin se saapui. Mukavasti tämä päivä mennyt retkeillessä ja syödessä sekä levätessä. Aamulla lähettiiin Pyhähäkin kansallispuistoon kävelemään ja syömään eväitä. Tietenki hyvän aamupalan jälkeen vasta. Tehtiin yhdessä Ursulan kanssa vohveleita ja paistettiin patonkia. Oli maukas aamupala, täytyy myöntää.


Pyhähäkkiin tosiaan mentiin ihan vaan päiväretkelle ja otettiin mukaan pientä evästä. Ei mikään kauhea aresenaali ollut mukana vaan semmoinen pieni virkistäytymisretki. Teki ihna hyvää kävellä välillä metsässä ja elvyttää jalkoja kovasta treeniviikosta. Oli poikkeuksellisen rankka viikko, kun sitä edellisen viikon olin kipeenä, enkä edes vilkaissut salille. no jumiinhan siinä paikat meni ja onnistuin pienen repeämän saamaan aikaan reisilihakseen. Ei vaikuta paljon mihinkään, mutta ikävän näkönen mustelma on siinä



Pyhähäkistä sitten palattiin Kannonkoskelle mökille ja taas tehtiin hyvää ruokaa. Kanahampurilaisia ja kanasalaattia oli vuorossa ja teki ihan kauppansa ainaki mulle. Luulis näillä eväillä palautuvan ens viikolle. Ainii ja pitäs se dieettiki alottaa samalla. No täytyy nyt vielä nauttia, kun siihen on mahdollisuus. Saa nähdä mitä hyvää keksitään vielä iltapalaks. Kenties lisää vohveleita ja kermavaahtoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti