Sivut

maanantai 31. lokakuuta 2016

Sotasuunnitelma

Loppuvuoden kisat on nyt selvillä ja tavoitteet selkeät. Tällä hetkellä paino taas alaspäin menossa ja pikkuhiljaa alkaa taas tuntuman hakeminen isompaan romuun. Kunhan nyt pysyis paikat kasassa niin hyvin menee. Ranne on hieman paskana ja polvi vihoittelee kylmällä, mutta vielä pärjätään. Teillä on nyt myös mahdollisuus päästä kokeilemaan ilman turhaa säätöä, miltä kisaaminen tuntuu.

Seuraava kisa on 19.11. Lohjalla. Nuorten SM-kisat siis kyseessä ja M20 -66kg on siellä sarjana. Ei mitään suurempia valmistautumisia vaadi, mennään pitämään hauskaa ja valmistaudutaan avoimeen SM-kisaan joulukuussa. Painoa pitää muutama kilo karsia kolmeen viikkoon, mutta suurempia herkistelyitä en sinne tee.

Sitten on tämä avoin SM-kisa ja sinne 66kg sarjaan olisi tavoite mennä. Tähän kisaan pyrin keskittymään, jotta saisin sen parhaan kunnon tähän mennessä. Kilpailu on varmasti kovaa ja siihen täytyy valmistautua, kun pääsee nostamaan vanhojen tekijöiden kanssa. Täytyy käydä antamassa varoitus siitä, mitä on luvassa.

Jotta ei ihan liian helpolla pääsisi, on Viitasaarella vielä penkkipunnerruksen salikisat, joihin saa osallistua kuka tahansa. Kisamaksu 10€ ja sillä saa kokeilla haluamaansa lajia lähes oikeassa kisatunnelmassa ja tuomarien terävän katseen alla. Kyseessä ei ole vakavamieliset kisat, mutta palkinnot ovat olleet yleensä hyvät, joten kaikki halukkaan nostamaan. Ja ottakaa kaveritkin mukaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti