Sivut

maanantai 17. huhtikuuta 2017

Hyvää pääsiäistä!

Niin meni tämä pääsiäinen mökkeillessä ja pyörää projektoiden. Viikonloppu kylmässä ja ilman vesiä on siis mun käsitys pääsiäislomasta. Samalla sai kätensä ja naamansa liata öljyllä ja pää kipeänä haistella pakokaasuja sekä bensaa. Palovammojakaan ei tullut kuin muutama ja yhden kengän pohjan sulatin. Onneksi seura oli hyvää ja sai saunoa.

Treeneistä tai painon pudottamisesta ensi viikon kisoja varten ei ollut puhettakaan. Sen sijaan sain tämän talven moottoripyöräprojektin lähes valmiiksi. Enää vilkut ja takavalo paikalleen ja eikun radalle. Tuntuu hyvälle tietää, että kohta pääsee ajamaan, kun on käyttänyt kymmeniä tunteja oman menopelin rakentamiseen. Tunteen voimakkuutta lisää se, että projekti oli aikamoinen sähköhelvetti.


Nyt ollaan kuitenkin jo voiton puolella. Samaa ei voi sanoa valmistautumisesta lauantain voimapunnerruskisoihin Viitasaarella. Tulethan muuten katsomaan niitä 22.4. Klo 13 nuorisotalon teatterille. Itsekin siellä siis nostan, mutta kisapreppaus on jäänyt aika heikoksi. Painoa pitäis pudottaa alle 70kg sarjaan eli vielä vajaa 2kg. Oon punnertanu jalat ilmassa vaan kerran ennen kisoja. Kaiken lisäksi viime viikon treenit jäi kokonaan välistä, kun olin kipeänä. Vahvasti siis menee. Onneks sentään tänään pääsee punnertamaan.


Siinäpä tämän hetken kuulumiset. Täytyy jo nyt luvata, että tällä viikolla julkaisen uuden osan kilpailemisen aloittamisesta, joten kannattaa seurailla. Sitä odotellessa siis.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti