Sivut

keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Cheattipäivä

Mikä hiton cheattipäivä? Eihän huijata saa. Tänään siis luikertelin ekaa kertaa dieetistä, kun lepopäivä on. Taino ei ois lepopäivää, jos ei ois koetta eli biologian kokeeseen tänään valmistaudun. Hitusen enemmän hiilaria ja rasvaa tänään, että saa pidettyä aineenvaihdunnan nopeana. Samalla myös saa hitusen enemmän energiaa ja rakennusaineita palautumiseen.

Aamupalalla tuli nykästyä kaks palaa vaaleetaleipää, joiden päällä runsaasti juustoa ja meetvurstia. Okei näistä tuli enemmänki rasvaa, mutta ne istuu nii hyvälle. Sit välipalana banaani ja yks leipä, jonka jälkeen grillille. Sieltä tilasin kebab-ranskalaiset. Oli aivan taivaallisen hyvää ja voisin harkita ikuisuusbulkille siirtymistä. Äsken sit mysliä, jugurttia ja banaani kitusiin ja iltasilla vielä kananmunia.

Sori en kuvia muistanu räpsiä tällä kertaa, mut ens kerralla sit. Huomenna ois sitten jalkareeni. Keskityn tällä hetkellä etureisiin, kun kyykkyä parannan. Ne tahtoo mulla olla se heikkolenkki. Highbar-kyykyn otin ohjelmistoon ja sillä teen kaikki raskaimmat setit. Sumokyykkyä teen sitten, että saan liikeradan ja liikkuvuuden sopivaksi siihen. Paljon toistoja ja sarjoja kevyellä painolla, mutta myös semiraskaita ykkösiä ja kakkosia pitämään tuntumaa yllä ja opettamaan oikeet lihakset siihen työhön.

Mutta näin tällä kertaa. Kuvia pitäs enemmän muistaa ottaa ja videoita, mutta ei ikinä malta. Pitäs palkata kuvaaja nii sais jotai mielenkiintosta välillä tänne. Nyt sitten biologiaa lukemaan taas vaihteeks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti