Sivut

tiistai 5. huhtikuuta 2016

Kuolema korjaa

Oisko se nyt kolmas kerta nuhassa ja toinen kerta kuumeessa tällei parin kuukauden sisään. Mää harvoin sairastan kunnolla mitään, vaan yleensä kidun puol vuotta. Mutta oisko nyt poikkeus, ku melkei 38 kuumetta ja koskee joka helvetin paikkaan. Eikä varmaan oo mitään osuuttaa asiaan jalkapallon pelaamisella kylmässä vähän jo valmiiks kipeenä. No mutta tuleepahan munki nyt levättyä taas kunnolla, kun on taas nii hullunkiilto silmissä reenattu.

Nuha lähtee moshaamalla ja
 bodomia kuuntelemalla


Ja niin sattui tosi hyvään saumaan tää sairastuminen... Ens viikolla alkaa koeviikko ja huomenna ois ollu sähköisen yo-kokeen kenraaliharjoitus. Onneks siihenki lystiin on vielä huimat puolvuotta aikaa. Positiivinen puoli tietenki on, että kerkee nyt lukee ja tehä palautustöitä. Samalla vois dieettiä kanssa suunnitella hieman.

Tästä painonpudotusprosessista varmaan tulen päivittämään hieman tarkemmin. Tosiaan sain hyvän ehdotuksen kertoa ruoka-aiheista enemmän ja nyt siis aion kertoa siitä, mitä mä suuhuni pistän. En mitään yksittäisiä kalorimääriä ala sepittämään, mutta esim. makroista ja kokonaiskaloreista tulee juttua. Voin kuitenki jo nyt luvata, että mitään tarkkoja arvoja en tule antamaan, kun en itekkää nii tarkasti mitään mittaile. 

Tämmöstä siis tällä kertaa. Nyt vaan taudin parantelua ja ens viikolla sit taas raudan kimppuun ja kisoihin valmistautumaan. Pitäs paino kanssa saaha 73kg:sta alle 70 tässä. Ei muuta tällä kertaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti