Sivut

keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Kehitys ei tule itsekseen

Kehittyminen ei ikinä ole ilmaista, oli lajisi tai harrastuksesi mikä tahansa. Se vaatii hintansa. Sen eteen täytyy tehdä töitä ja nähdä vaivaa. Täytyy uskaltaa kokeilla omia rajojaan ja oppia virheistä. Joskus kehittyminen vaatii sen virheen, joka pakottaa muuttamaan tapoja tehdä töitä. Ei ole myöskään mahdollista kehittyä ilman itsensä ylittämistä. Miten koskaan voi tehdä mitään suurempaa kuin on tehnyt, jos ei koskaa yritä ja tee sitä?

Itse olen tähän mennessä päässyt vähällä, kun loukkaantumisia ei ole tapahtunut. Ainia hieman pidempi tauko tuli äskettäin patellajänteen tulehtumisesta. Se pakotti muuttamaan kyykkytekniikan sumoon ja vahvistamaan hieman eri paikkoja kuin olen tottunut. Nyt uusi tekniikka alkaa mennä selkärankaan ja tänään otin ekaa kertaa kunnolla tuntumaa rautaan. Liikerataa olen tähän mennessä tehnyt ja raskaat kyykyt sitten kapealla highbarilla vahvistamaan etureisiä. Mutta uusi ennätys 185kg siis syntyi tänään, vaikka tekniikka siinä jo vähän hajos.

Ja niin dieetti on edennyt aika leppoisasti ja paino on nyt siinä 70kg paikkeilla. En stressiä ota ruuista, mutta kuitenkin pidän silmällä painoa. Ens viikosta pitää tiukentaa otetta kesälomaan asti, jotta sais sen kuuluisan rantakunnon.

Tän hetkine kunto

Tän päivän ruokia sit. Aamupalalla ihan perinteinen jugurtti-mysli ja maito, sit päivällä italianpataa sekä maitoa ja välipalaks suolakeksejä (ratkesin). Ennen reenejä pari leipää ja maitoo taas. Treenin jälkeen herat ja omppu palautumiseen. Kohta sit pari munaa ja iltapalaks vielä rahkaa. Näillä siis mennään.




Mun ihana pinkki sheikkeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti