Sivut

lauantai 23. huhtikuuta 2016

Vuoden ekat kisat

Ja näin on taas vuoden ekat karkelot käyty ja olin parhaassa kunnossa tähän mennessä. 15 kiloa parannusta viimeisiin voimapunnerruskisoihin ja eka toistokisa. Hyvä fiilis jäi ja treeni jatkuu tästä motivoituneena. Tavoitteet ovat erittäin kovat tälle vuodelle ja treeni on sen mukaista.

Tulosta tosiaan on tullut. Vikalla yrityksellä maksimissa 125 kiloa ja samalla alle 20 vuotiaiden 74kg sarjan voitto ja samalla myös avoimen luokan paras tulos näissä kisoissa 74 kiloisiin. Toistoissa yllättävä 24, joka on ihan hyvä suoritus, mutta parannettavaa olisi paljon. Sitä kun ei tule hirveämmin treenattua. Tyytyväinen kuitenki voi olla.

Kaks ykköspystiä ja kahvia tuli palkinnoks


Oho, alotin vähä väärässä järjestyksessä. Mut nii preppaus ei ollu mitenkää hirveen huolelline näihi kisoihi, ku toissa päivänä rivessä maksit ja keskiviikkona kyykyssä. Painostakaan en kauheemmin stressannu, vaan eilen söin vielä suolakeksejä ja kananmunia makkaroiden kanssa. 15 grammalla kuitenkin sarjaan, vaikka oma vaaka näytti ylipainoo 300g.

Ennen lämpöjä käytiin grillillä tankkaamassa. Lämpöjä kun rupesin ottamaa nii huomas ne toissapäivän rivet pienenä rintakipuna, mutta yleensä oon parhaiten penkannukki vähä jumisena. 110 oli ihan mielettömän helppo alotus ja sen olin vuos sitte työntäny. Toka 120kg tuntu hyvälle kanssa ja vikan vähän mokasin laskussa, mutta puristamalla ylös vaan.


Toistoja en taas oo treenannu ja ekaa kertaa niitä kokeilin vähän ylipainosena itelleni. Jäätävät maitohapot ja hengästytti varmaa vartin ku pitää olla nii paska kunto. Sen jälkee äkkiä kuvia räpsimään kauheessa pumpissa. Mutta jees, tämmöstä tänää. Treenit jatkuu seuraavat kisat mielessä. Dieettiä aattelin jatkaa kesään asti ja kattoo miten kireeks pääsee.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti