Sivut

maanantai 29. elokuuta 2016

10 days out

Hui v****, alkaa olla jo kuumat paikat tällä miehellä. Ei oo mitkää kisat jännittäny näi paljoo ikinä. Vaikka kuinka yrittää rauhotella itteesä, että ei oo mitää jännitettävää, ei vaan meinaa heretä. Odotan kauhulla ja innolla ensimmäisiä arvokisoja. Haluaisin vaan olla jo nostamassa mut vielä pitäs reilu viikko oottaa ja vaan hakea sitä kuntoa sieltä. Kunto kyllä on kohillaan ja en oo varmaan ikinä näin huolella valmistautunu.

Nyt kun tää vika viikko on näi alullaan nii ei voi enää muuta kuin uskotella itselleen, että se kunto on siellä ja lepää nyt vaan. Ei ole mitään järkeä pilata tässä vaiheessa liialla treenaamisella vaan pitäs vaan luottaa itseensä. Yhden ainoa raskaan treenin aion tehdä enää ennen kisoja ja se on aloituspainojen testaus ylihuomenna.

Kisoja varten mieltä aion valmentaa vaan raa'alla metallitykityksellä. Heaven shall burnia, Children of bodomia, Ffdp:tä yms. kunnon kirkonpolttomusiikkia vaan. Suurin jännitys mulla menee siinä, kun lämmittelyhuoneeseen pääsee ja sen jälkeen ei oo enää hätää, kun saa kunnon rähinän päälle. Pitää varmaan tehdä joku kunnon soittolista sinne, että voi sit fiilistellä oikei kunnolla.

Videota on tulossa reissusta ja kisoja on mahdollista seurata netistä ihan livenä. Laitan linkkiä tänne blogiin sitten, kunhan se aukeaa ja sen jaksan ettiä. Ja katsotaan mitä kaikkee keksitään, mutta sen voin luvata et hyvää settiä on tulossa. Ja perinteisesti instagramiin tulee sit jälkeenpäin nostoja. Mut nyt lähden jatkamaan kuumottelujani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti