Sivut

keskiviikko 31. elokuuta 2016

Aloituspainot

Tänään oli alotuspainojen testausta ja melkein kaikki menee suunnitelmien mukaan. Pieniä muutoksia tuli painoihin, mutta kaikinpuolin olen tyytyväinen. Dieetti ei ole syönyt liikaa kuntoa ja merkkien noudattaminen pelaa niinkuin pitää.

Alotetaan vaikka nyt siitä kyykystä. Kaikki pelittää niinkuin pitää, syvyys on riittävä ja nopeus varmaa paras ikinä. Aloituksessa tulee olemaan 175kg eli omaa kisaennätystä lähennellään jo ensimmäisellä nostolla. Penkki on myös nopeaa ja puristusta löytyy kuten pitääkin. Aloitukseen 120, joka sekin lähentelee jo omaa ennätystä keväältä.

Sitten pieniin muutoksiin. Kuten dieettaaminen aina, se hieman kuluttaa kroppaa ja syö voimia ja tämä kerta ei ole poikkeus. Yläselkä on mennyt aivan löysäksi ja tuntuu, että sieltä vaan uupuu se voima. Maastavedossa suunniteltuun aloitukseen tulee siis 10kg lasku eli 200kg siihen. Tämäkin toki 2.5kg päässä kisaenkasta ja kaikki on vielä auki vedon suhteen. Toivottavasti paine palaa selkään ja veto kulkee kisoissa entiseen malliin.

Näillä eväillä lähdetään ensi viikolla Italiaan kisaamaan. Aina näitä pieniä takaiskuja tulee, mutta juuri sen takia niitä aloituksia on hyvä kokeilla. Tulos täytyy ottaa jokaisesta lajista. Mutta nyt voi luottavaisin mielin lähteä tekemään ennätyksiä ja jahtaamaan mitaleja. Ensiviikon torstaina rytisee ja kunnolla. Kaikki on auki ja mitä vain voi tapahtua ja juuri se tuo kilpaurheiluun sen oman jännityksensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti