Sivut

keskiviikko 24. elokuuta 2016

Levossa kehittyy

Tällä viikolla onki ensimmäinen lepoviikko pitkään aikaan. Ei tietenkään ihan täyslepoa tule kun muutama päivä, kun on Laajavuoren seikkailupuistossa käyty ja tänään luvassa lattian valua autotalliin. Loppuviikko menee sitten ihan palautuessa ja täytyy viimeinen hieronta käydä vielä ottamassa ennen kisoja.

Eilen oli hauska päivä kaikin puolin. Koulun jälkeen käytiin seikkailupuistossa abien liikuntakurssilla pari tuntia könyämässä ja kuten suomalainen mies yleensä, 2min harjoittelulla suoraan vaikeimmille radoille. Ei tullu tylsää ja näppivoimat sekä kämmenet oli välillä koetuksella. Hanskoilla ois voinu vähän helpottaa asiaa, mut eihä semmosia kehtaa suomalainen mies käyttää, ku ne on naisille. Joopa joo.

Eilen tuli postista myös kisapaidat. 
Painonpudotus on erittäin hyvällä mallilla ja enää ois 1.8kg pudotettavaa. Se lähtis erittäin helposti jo pelkästään vedättämällä muutaman päivän, mutta vielä on 14 päivää aikaa, joten pikkuhiljaa otan siitä alaspäin niin paljon kun se haluaa pudota. Ravinto on nyt todella proteiinipainotteista, mikä tarkoittaa pääasiassa yllätysyllätys rahkaa, raejuustoa, kreikkalaista jugurttia lihaa ja paljon maitoa. Aineenvaihdunnan pidän käynnissä runsaalla vedellä ja vihreälläteellä. Lihaksen häviämistä ehkäisen runsaan proteiinin lisäksi syömällä bcaa-aminohappoja joka päivä.


Ensiviikosta sen verran, että aloituspainoja pitäisi testata viikon alussa ja lauantaina aloittaa vedättäminen sinne sarjan sallimiin rajoihin. Ankara loppukiri siis tulossa ja ei voi kuin toivoa parasta, että kunto olisi se paras mahdollinen Italiassa. Se on kuitenkin aina arvoitus, mikä tekee tästä lajista mielenkiintoisen ja tuo ilon sekä äärimmäisiä vitutuksen tunteita mukaan. Tästä on taas hyvä jatkaa, joten jatketaan harjoituksia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti