Sivut

sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Palkkapäivä

Paha saa palkkansa. Ainakin lauantaina Lohjalla sai. 3 SE tulosta, Suomen mestaruus ja parhaat wilksin pisteet alle 20-vuotiaissa kohottavat kummasti itsetuntoa ennen Sotkamon viimeistä taistelukenttää. Itsevarmuus ja omaan tekemiseen luottaminen ovat tässä lajissa ensisijaisen tärkeitä. Rauta ei kysy päivän vointia, mutta varmasti rankaisee, jos olo on huono.

Lähtökohdat nuorten SM-kisoja ajatelleen olivat aika surkeat. Nopea painon vedätys ja kovat treenit vielä samalla viikolla eivät yleensä paranna tulosta, mutta tällä kertaa riitti parin päivän lepo tuomaan parhaan kunnon esille. En todellakaan odottanut tällaista tulosta, mutta välillä tulee kivoja yllätyksiä.

Kyykky lähti liikkeelle oletetusti eli pehmeästi. Keskikroppa ei ottanut painetta ja jalat oli ihan spagettia. 185kg sain toisella ja jätin vikan yrityksen käyttämättä, jotta kerkeää syödä ja levätä ennen penkkiä. Se todella kannatti, sillä lihasten kerättyä painetta myös itseluottamus kasvoi jatkuvasti. Aloituksen (120,5kg) jälkeen tiesin, että tänään isketään. Ja niin 130kg tuli vikalla yrityksellä ylös. Edellinen SE parani 10kg.

Maastavedossa lähdin sitten ottamaan revanssia itsestäni Italian epäonnistumisen jälkeen. Halusin sen Suomen ennätyksen ja epävirallisen Euroopan ennätyksen, jonka olin luvannut itselleni. Ei siihen vaihtoehtoja jäänyt ja viimeiseen oli sitä yritettävä. Raudan määrä oli 222kg, mutta ei se siltä tuntunut. Harvoin saa nauttia niin hyvästä vetokunnosta ja vielä harvemmin sen saa hyödynnettyä. Tällä kertaa se onnistui.

Kaiken penkin ja maastavedon Suomen ennätysten lisäksi yhteistuloksen SE parani 18kg eli 537 kiloon. Parhaat wilksit olivat vielä kirsikka kakun päälle. Hyvillä mielin sai kisan jälkeen mennä huoltsikalle syömään pekonihampurilaisen. Tänäänki vielä pitää syödä hyvin, mutta maanantaina jatkuu urakka. Lepoa kylläkin tulee pari päivää, mutta rasvaa pitäis polttaa vielä vähän, jotta ei tarviis vetää painoa Sotkamossa niin paljon.

Kolmen viikon päästä on siis avoimen luokan SM-kisat ja siellä on tän vuoden paras mahdollisuus kerätä työn tulokset. Sen jälkeen alkaa vähän pitempi urakka varsinkin kyykyn ja vedon parissa. Keskikroppaan kuulema pitää saada lisää tavaraa. En oo ihan varma meinasko ne, et lihasta vai jotai muuta. Kaljalla kuulema saa aika hyvi massaa sille alueelle, mutta en tiiä haluanko luopua mun seksikkäästä ja naisellisen kapeasta vyötäröstä. Mutta tästä jatketaan eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti