Sivut

lauantai 3. joulukuuta 2016

Viikko Sotkamoon

Ja taas kerran näissä samoissa merkeissä. Kisoihin mennään kovaa kyytiä ja kunto yrittää ainakin nousta. Penkki ja veto tuntuu kulkevan hyvin, mutta kyykky takkuilee jumisen kyljen takia. Nopeustreenejä oon tehnyt pari viikkoa ja se on ainakin vedossa ja penkissä tuottanut tulosta. Viikonlopun hieronta kylläkin vähän hidasti, mutta äkkiä sen saman herkkyyden sai takas.

Viime viikolla oli viimeiset oikeasti raskaat treenit ja hieronta sen kierron jälkeen. Paikat aukes erittäin hyvin ja nyt loppu aika meneekin ihan keventämällä. Helppoja ykkösiä oon tälläkin viikolla ottanu, jotta tuntuma ei häviä isompaan romuun, mutta nyt ei enää saa tulla paikat kipeeks. Pääasiassa sarjat on ollu 60% raudalla teräviä kolmosia tai kakkosia.

Paino mulla on nyt aika hyvällä mallilla. Jossain 67.5 tuntumassa mennään, joten ei ole iso homma vetää ens viikolla. Luultavasti saa syödä kisapäivänä aika hyvin, jos ei ihmeitä tapahdu. Nestettä pyrin silti välttämään puntariin asti, koska siitä tulee nopeiten painoa. Sen kuitenki saa imeytymään suht nopeasti, jos kehossa on suolaa ja hiilaria jo valmiiksi tankattuna. Lisäks ostin vielä nopeaa hiilihydraattia meidän seuralta. Kyseessä on M-nutritionin Osmopure ja pakkaa aika hyvin nestettä sekä antaa energiaa. Kisoissa sit nähdään todellinen hyöty.

Uusia harrastuksiakin tässä sain tai löysin uudestaan. Viime viikolla lauantaina oltiin porukalla boulderoimassa Jyväskylässä ja se tais olla rakkautta ensisilmäyksellä tai oikeastaan kiipeämisellä. Kyseessä siis seinäkiipeily ilman varusteita. Kengät ja mankkaa käsissä, ei ole mitään ylimäärästä. Toki alla oli iso patja, jos sattu putoamaan. Se siis oli ihan uutta mulle. Eilen taas tuli Dishonoredin toinen osa viimein. Aivan mahtava peli kyseessä ja pakko sanoa, että kisojen jälkeen tai jo ensi viikolla musta ei kuulla mitään, kun uppoudun Dishonoredin salaperäiseen maailmaan.


Vielä siis tasan viikko pitäisi kärvistellä ja sitten mennään metsästämään isojen ukkojen päänahkoja avoimeen luokkaan. Hyvin jos menee, niin mitali on mahdollista sieltä saada. Kaikki tsemi tulee tarpeeseen ensi perjantaina. Mutta nyt ehkä vähäksi aikaa pelaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti