Sivut

keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Saliparodiaa: treenipaidat

Viime keskiviikkona mietittiin salihousujen syvällisiä viestejä, mutta tänään vuorossa olisivat treenipaidat. Treenipaitojakin löytyy monenlaisia ja niidenkin viestit poikkeavat. Toivottavasti tämäkin teksti helpottaa punttiväen keskinäistä kanssakäymistä ja antaa uusia näkökulmia omaan ja muiden paitojen käyttöön tai käyttämättömyyteen.

T-paita on yleisin vaihtoehto salille ja se on suhteellisen turvallinen valinta lähes aina. On kuitenkin muutamia poikkeuksia. Paidat hienoilla painatuksilla voivat kertoa vanhasta kunnon miehisyydestä ja näin vahvistaa asemaasi punttisalin "äijien" keskuudessa, kuten omani tuossa alla. Toisaalta painatuksella voit myös nolata itsesi ja menettää kaiken arvostuksen salilla. Antti Tuiskun fanipaita toimii ainakin mun salilla siihen tarkotukseen.


Merkki on erittäin tärkeä, kun valitsee paitaa salille. Tapoutin paita on aina hyvä valinta sillä sen viesti on lyhyt ja selkeä "Älä ala mulle!" Sitäpaitsi Tapoutin paita lisää voimia ainakin 50%. Toinen turvallinen merkki on Better Bodies. Better Bodiesin paita viestii itsevarmuudesta ja arvostuksesta omaa kehoasi kohtaan niin, että naapurikunnankin salilla porukka tietää sen. Paita vaikuttaa positiivisesti myös salikuviin, joita Instagramiin julkaiset.

Missään nimessä salille ei saa mennä HM:n tai Seppälän paita päällä. Ei kukaan itseään arvostava salirotta laita päälleen teinityttöjen suosimien konsernien paitoja. Paitojen viesti on melkein sama kuin julkisesti myöntäisi harrastavansa vesijuoksua. Jos vahingossa joskus HM:n paita päällä salille eksyt, kannattaa vakavasti harkita salin ja paikkakunnan vaihtoa.

Paitojen malli ja tiukkuus on tärkeää kuten housuissakin. Kuten sanoin, t-paita on aina turvallinen valinta, mutta siitä puuttuu jännitys ja kapina kuten hihattomasta. Oikea hihaton paita tuo mukanaan aina pienen vaaran vilauttamisesta. Samalla voi kapinoida tympeitä suomalaisia pukeutumisnormeja vastaan paljastamalla ihoa enemmän kuin naapurin Erkki juhannuksena.

Hihattoman paidan vastakohta on pitkähihainen paita, joka taas kertoo turvan ja lämmön tarpeesta. Pitkähihainen paljastaa minimaalisen määrän ihoa, joten myös itsestään epävarma voi tuntea olonsa turvalliseksi salilla. Pitkähihainen on myös hyvä bulkkikauden paita. Oikean mallinen pitkähihainen ei paljasta kertyneitä kiloja, mutta saa näyttämään entistä massiivisemmalle. Mahan kohdalle kuitenkin kannattaa jättää riittävästi löysää mikäli olut ja pekoni sattuu maistumaan useamminkin.

Paidattomuutta voin suositella kaikille. Se kertoo täydellisestä itsevarmuudesta ja dominoinnista salilla. Sitäpaitsi kukapa ei haluaisi nähdä puolialastonta kehoasi sen ylväimmässä käyttötarkoituksessa eli penkkipunnerruksessa. Paidattomuus sopii kaikille sukupuolesta riippumatta (FREE THE NIPPLE) ja on omiaan lisäämään myös muiden motivaatiota lähteä salille.

Muistakaa ajatella salipaitaa valitessanne, mitä se muille viestittää. Se ei ole yksinkertaista, mutta toivottavasti helpotan edes hieman sitä urakkaa. Ens keskiviikkona taas jotain uutta. Ja tänä viikonloppuna alkaa jotain uutta ja mielenkiintoista.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti