Sivut

sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Kesän kuulumiset

Niin vaan tuli kesä meillekkin, vaikka välillä näyttikin pahalle. Mukava lomailla hyvillä keleillä ja päästä harrastamaan vähän eri asioita kuin normaalisti. Samalla innostuin taas vanhoistakin harrastuksista uudelleen. Ammuntaa tuli pienempänä harrastettua melkein joka viikko ja nyt löytyi sekin kipinä uudelleen, kun kävi haulikolla ja piekkarilla kerran paukuttelemassa. Jatko-opinnotkin varmistuivat ensi syksylle Jyväskylässä. Hierojaksi siis lähden syyskuussa kouluttautumaan.

Hyvät kelit on vieny ajoittain intoa treenaamisesta, mutta ehkä se on vaan hyvä asia. Hyvä keskittyä myös muuhun, vaikka EM-kisat on parin kuukauden päästä. Moottoripyörällä on ollu aika mahtava ajaa, vaikka pitkiä lenkkejä ei oo oikein päässy vielä tekemään. Kilometrejä kuitenkin tahtoo kertyä tasaisen renkaat tappavaa vauhtia. Kelit on moottoripyöräilyn lisäks ollu aika suotuisat ihan vaan ulkona loikoilulle. Välillä pitää vaan maata ja olla tekemättä mitään.


Moottoripyöräilyn ja makaamisen lisäksi oon tosiaan aktivoitunu myös ampumisessa niin tuliaseilla kuin jousellakin. Ostin juuri uuden metsästystaljan vuosien tauon jälkeen. Taitaa olla 5-vuotta siitä, kun aktiivisemmin jousipyssylläkin ammuin. Mukava peli ampua pilkkaa, kun on vähän jerkkuakin jousessa. Ehkä otankin sen tänä syksynä metsälle haulikon ja kiväärin sijaan. Nojoo, ehkä mitään vakavamielistä en tästä kehitä. Jotain rentoa ajanvietettäkin täytyy olla.


Ja niin kouluun tosiaan pääsin, vaikka aluks näyttikin vähän epätoivoselle. Fysioterapeutiksi tai hierojaksi oli haaveena päästä opiskelemaan. Ovi ei auennut vielä fyssariksi, mutta hierojan ammattitutkinto ei omasta mielestäni ole yhtään huonompi. Koulutus on suht lyhyt ja vaatii hyvää kuntoa sekä kädentaitoja. Siis ihan mua varten. Mukava myös vaihtaa välillä maisemaa hieman isommalle kirkolle.

Youtubessa myös pyrin nyt aktivoitumaan enemmän, kun valmistujaisetkin on nyt takana. Perjantaina viimeksi julkaisin uuden treenipäivyrin, joten sinne vaan katselemaan. Ensi viikolla pyrin seuraavan osan jo julkaisemaan, joten kannattaa tilata kanava mikäli kiinnostaa. Mutta nyt jatkamaan lomaa.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti