Sivut

keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Hullun hommaa

Viides reeni tälle viikolle tuli tänään ja toisen kerran penkkiä yritin. Tällä kertaa kapeaa sotilapenkkiä. Tarkoituksena ois kisata ens kuussa Viitasaarella, joten vähän pitää sitä varten nyt prepata. Huomenna kenties vielä yksi jumppa, jos ei hirveen muussina oo. Kunto on kyllä ollu kova ja treenimotivaatio korkealla, vaikka pientä väsymystä on ollu ilmassa. Mutta väsymys on selätettävissä ja näinä päivinä erotellaan perus punttipaavot niistä jotka antavat kaikkensa.

Eilen oli erityinen päivä minulle ja otin syksyisen kunnon taas kiinni ja jopa hieman ylitin sen. Tuntuu hyvälle ja lisää motivaatiota tehdä töitä, kun huomaa kehitystä. Tosiaan 200 kyykkäsin boxilta viiden työsetin jälkeen ja illalla otin 210kg maasta sumona. Vedosta on testosteronipitoinen video mun instagramtilillä. Perse vaan meni ihan kramppiin, mutta siitä on jo selvitty.

On kyllä huikee olo, kun on taas polviki siinä kunnossa, että saa tehdä täysillä töitä. Menee vaan vähän hullujen hommaks nyt, kun motivaatiota ja energiaa on ehkä jopa liikaa. Toisaalta miksi pitäis jarrutella, kun voi käyttää hyödyksi tilanteen ja treenata sekä syödä mahdollisimman paljon. Ei näitä jaksoja kuitenkaan niin paljon tule, että kannattais puolella teholla treenata. Kisoissa se sitten nähdään kuka sitä työtä on tehnyt ja kuka ei. Jokainen kuitenkin tavallaan. Kaikkien pitää löytää se itselleen sopiva tyyli tehdä hommia.

Tän kaiken lisäks alotettiin Topin kanssa nyt pieni videoprojekti. Ei oo muutamaan kuukauteen mitään julkastu, joten nyt on taas hyvä aika jotain ruveta duunailee. Mutta sitä odotellessa. Katsotaan mitä tässä saa aikaan ja pitää päivittää vähän ahkerammin taas tätä blogiaki. Ja kuvia ottaa ehdottomasti lisää. Niitä on liian vähän ja harmittaa, kun tulee otettua niitä suhteellisen vähän. Ja yleensä ne on ihan paskoja laadultaan. Mut nyt heippa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti