Sivut

perjantai 18. maaliskuuta 2016

Luokkaretki

Tässä on pari viikkoo nyt vierähtäny edellisestä blogitekstistä, joten eiköhän nyt ole jo aika taas avautua tänne. Ollaan tällä hetkellä Vuokatissa luokkaretkellä lukion 2. vuositason kanssa. Eilen bemarilla tänne köröttelin ja ilta koomattiin, saunottiin sekä katottiin Tarantinon Hateful Eight. Oli kyllä harvinaisen tylsä Tarantino. Tunti oli pelkkää lässyttämistä ja ei mitään toimintaa. Toisaalta toiminnan alettua taas nähtiin sitä perinteistä ja veristä Tarantinon käsialaa. Suosittelen katsomaan leffan, jos Tarantinosta pitää, mutta Hateful Eight ei vedä vertoja mm. Django unchainedille.



Tänään sitten herätyksen jälkeen pienet venyttelyt ja sen jälkeen jumpille Katinkultaan. Se oli semmonen lasinen pieni jumppasali. Käytävältä näki sinne sisälle ja pukuhuoneita ei ollu tai en ainakaan löytänyt. Kyykkyhäkkikin puuttui kokonaan. Mutta reenit kuitenkin piti aikaseks saada. Yläkroppaa siinä vähän väänsin. 

Penkki
2x5*110 1x5*112.5 (vika stoppi)
2x2*120 (vika stoppi)
1x3*130 (slingshot, vika stoppi)
1x2*140 

Sit selkää tein ehkä parhaalla vehkeellä ikinä. Tämä oli ehkä ainut hyvä asia salilla. Piti ihan kuva ottaa. Mutta siinä nousevilla painoilla kympin settejä 35-65kg. Hyvän tuntuman sai pidettyä koko ajan ja oli törkeä pumppendaaleni. Loppuun vielä ylätaljaa ja oikkareita. Hyvät treenit sai aikaseks, vaikka sali ei aivan mun tarkoitukseen soveltunut. Mutta nyt lomaa jatkamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti