Sivut

maanantai 5. syyskuuta 2016

Kisaviikko

Näin se aika vaan menee. Äskön oli vielä puol vuotta aikaa treenata ja enää ei oo ku 3 päivää kisoihin. Painon vedättäminen on hyvällä mallilla ja laukut pakattu. Enää vaan lentolippujen tulostaminen ja matkavakuutuksen ottaminen jäljellä. Kuumotukset on aika kovat tässä vaiheessa, eikä meinaa uni tulla illalla.



Huomenna lähdetään Antin kanssa reissuun 12 aikaan yöllä ja keskiviikkona puol kasilta noustaan ilmaan. Videomatskua alkaa tulla heti linja-autoasemalta ihan videokameralla ja snapchatin välityksellä, joten käykää lisäämässä meikä snapissa käyttäjätunnuksella eetugains , jos haluatte seurata reissua. Myös instaan ja blogiin tulee materiaalia, joten olkaa valppaina.

Kisoja on mahdollista seurata myös ihan livestreamina epf:n sivuilta ja linkki on tuossa alhaalla. Meikän kisat alkaa n. klo 14 ja kestää klo 17 asti torstaina.

www.europowerlifting.org/results/2016/western-european-powerlifting-championships-2016.html

Siinä linkki tulossivulle ja sivun alalaidasta löytyy linkki itse streamiin.

Paino tänään oli 66.5kg eli oikeaan suuntaan ollaan menossa kovaa vauhtia. Sanotaanko, että aika kuiva ja tyhjä olo on tässä vaiheessa. Suuta kuivaa ja nälkä meinaa välillä iskeä. Oon nyt syöny tosi proteiini ja rasvapainotteisesti ja karsinu vaan rohkeesti sitä hiilaria, et ei enää varastoidu neste. Raejuustoa, lihaa, rahkaa, kanaa ja välipalana protskupatukoita on menny.


Mutta tässä tän päivän asiat. Käykää lisäämässä snapissa eetugains ja seuratkaa blogia tällä viikolla. Käyn tekee tänää yhen kevyen jumpan ja venyttelen kunnolla. Sit vaan lepoa ja ottamaan kisoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti