Sivut

maanantai 23. marraskuuta 2015

5 days out

Enää 5 päivää kisoihin ja pakko myöntää, että vähän jännittää huolimatta onnistuneesta syksystä. Ainahan se kisatilanne luo omat paineensa ja jännityksen. Kuitenkin jännitys on paljon pienempää nyt sillä paineet onnistumisesta ovat pienemmät. Se ei kuitenkaan tarkoita tavoitteiden olevan yhtään sen pienemmät. Kisoihin mennään korottamaan omia ennätyksiä ja voittamaan Suomenmestaruus.

Videomateriaalia kisoista luultavasti tulee, ja pääsette näkemään nostot. Mutta mitäs sitten Sm-kisojen jälkeen? Tarkoitus on osallistua Voimailijoiden penkkikisoihin 12.pvä ensi kuuta ja aloittaa offi eli suomeksi massakausi. Kivaa, kun saa taas syödä ja olla lihava. Blogiahan saa myös kommentoida ja heitellä ideoita, kuten myös kysymyksiä, haasteita ja kaikenlaista, mikä kiinnostaa.

Treeneistä sen verran, että ne alkavat olla lopussa ennen kisoja, sillä enää yksi kevyt treeni on jäljellä. Tänään hain tuntumaa penkkiin ja soudin mukavan hien päälle. Sitten vielä ihan perus lihashuoltoa. Sitä tulen tekemään paljon tämän viikon aikana. Toki täytyy jättää myös pari totaalista lepopäivää. Painoa tällä hetkellä 66.4kg aamulla ja alkaa tuntua taas aika kuivalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti