Sivut

torstai 12. marraskuuta 2015

Tuli pari muuttujaa

Tosiaan koin jälleen kerran pari vastoinkäymistä kisoihin liittyen, joista tosin nyt ollaan lähes toivuttu. Flunssa iski viikonloppuna ja olo on vieläkin aika vetelä ja rauta tuntuu ihan törkeän raskaalle. No ei pieni nuha kisasuunnitelmia kaada, mutta sitten sunnuntaina koeteltiin ukkoa jo vähän enemmän.

Sunnuntaina alkoi aivan törkeä alavatsakipu ja taju meinasi lähteä kivun takia. Noh siitä sitte sairaalaan ja tutkimuksiin. Yön yli oltiin siellä ja mitään ei kuitenkaan löytynyt, joten sieltä kotiin. Tyrää kaikki epäilivät ensimmäisenä, mutta onneksi ei sitä ollut sillä kisat olisivat jääneet haaveeksi.

Kipu on nyt vähitellen hellittänyt, mutta ajoittain vieläkin se tulee takaisin. Nyt ei voi kuin toivoa kipujen häviämistä. Kuitenkin hyvillä mielin ja päättäväisenä jatketaan eteenpäin. 

Tänään sitten alottelin taas reenaamaan ja pikkuhilja hakemaan sitä herkkyyttä nostoihin. Räjähtäviä toistoja tulee siis aika paljon ja sitten niitä semiraskaita ykkösiä ja kakkosia. Illalla vielä kyykkyä pitäis käydä tekemässä. Ja painokin pitäis saada putoamaan, että pääsee taas sarjaan. Siinä on taas projektia muutamaksi viikoksi. 

                 Tukka hyvin, kaikki hyvin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti