Sivut

lauantai 28. marraskuuta 2015

500

Kisat kisailtu ja ukko on piipussa. Onnellisempi en enää voisi olla ja fiilis on aivan mahtava. Ennätykset paukkuivat taas jokaisessa lajissa ja tuli rikottua se maaginen 500kg raja. Rähinää oli ja ääntä lähti ihan kaikkien edestä. Se tunne nostojen välillä ja niiden jälkeen oli ehkä parhaita, mitä voi mies tuntea.

Kisoista vielä sen verran, että järjestelythän olivat todella hyvät ja nostaminen oli sujuvaa ja mukavaa. Porukka oli aivan mahtavaa ja uusia tuttavuuksia tuli samalla. Hotellikin oli mahtava yöpyä ja uni kyllä maistui leffan jälkeen eilen.

Ainoa vastoinkäyminen tuli vaa'an kanssa. Se sattui sekoamaa automatkan aikana ja piti sitten varmistella painoa tälle päivälle, kuitenkin aivan turhaan sillä puntarilla paino oli 64.8. Tämä hieman söi tehoja ja voimia, mutta näitä sattuu ja niistä päästään yli, kuten juuri todistin.

Suvereenisti kisoja siis vietiin ja parhaat wilksitkin tuli aika reilusti. Täytyy sanoa, että aika brutaali meininki oli aina sermin takana, niinkuin pitää ollakkin. Videoita tulee nostoista ilmestymään lähiaikoina ja niitä kannattaa katsoa. 



2 kommenttia:

  1. Eetu perk..le,, hieno suoritus... sä oot ÄIJÄ
    Jatka samalla tavalla... pidän sulle peukkuja.

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon 😊 Kiva, että kannustustakin löytyy 💪

    VastaaPoista