Sivut

torstai 19. marraskuuta 2015

Satujumppa

Tänään oli erityinen päivä. Aurinko paistoi ja linnut lauloivat. Eetu hyppelehti keveästi lastensatuja kuunnellen salin lumenvalkoisella lattialla. Taino ainaki se tuntu siltä, ku muut vääntää rautaa minkä kerkeää ja ite joogaa peilin eessä varoen jalkoihin jäämistä. Lihashuolloksi tätä kutsutaan. Mutta mitäpä ei tekisi oman hyvinvointinsa ja kisoissa pärjäämisen hyväksi. Vetreillä lihaksilla ja hyvällä liikkuvuudella voitetaan paljon kiloja ja säästytään loukkaantumisilta.

Okei ei sitä nyt ihan nii huonoon olla menty, kuin voisi päätellä aloituksesta. Tänään pohdittiin myös aloituspainoja SM-kisoja ajatellen. Ottaakko riski vai ottaakko varman päälle? Pientä hevostelua ajattelin harrastaa kisoissa ja kokeilla rajojani. Kuitenkin ensimmäisillä nostoilla on saatava varma tulos, jotta pääsee seuraavaan lajiin. Jokaista lajia saa yrittää kolmee kertaa, mikä on mielestäni pieni määrä yrityksiä. Nostajan siis on tunnettava itsensä hyvin, jotta saisi kaiken irti itsestään.

Enää on vain reilu viikko aikaa ja ajattelin tehdä pari kevyttä jumppaa vielä ja runsaasti lihashuoltoa. Hieman täytyy pienillä painoilla hakea tuntumaa liikkeisiin ja tehdä aerobista, ettei jämähdä paikat. Tuppaa menemään lihakset tukkoon helposti, jos ei tee mitään. Loput onkin sitten henkistä valmistautumista ja toivomista, että kaikki menisi parhaalla tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti