Sivut

keskiviikko 9. joulukuuta 2015

I'm back!


Olen selkä! Vähä lainataan Arskaa, yhtä idoleistani, tässä tekstin otsikossa. Olen siis takaisin raudan äärellä ja nyt alkaa se lihaksen ja voiman takominen ihan urakalla. Viime viikon treenit meni iha päin, sanonko mitä. Rauta paino ku synti ja mistää ei tullu mitään. Sitte pieni lepo ja polttoainetta koneesee kunnolla, joten kappas nyt se malmi alkaa olla kevyttä taas.
Selkä oli koko edellisviikon ihan törkeessä jumissa ja väsytti aivan kauhesti. Ylikunnon partaalla varmaan mentiin taas kerran. Kisat söi tosi paljon ja vaikutti pitkään, vieläkin. Selkä on vieläki vähä tukkone, mutta parempaan päin ja huomenna tarkotus vetää. Saa nähä mite jumii sillä saan itteni. Eikai siinä auta muu, ku venytellä niiku tähänki asti. Selkä vaan meinaa olla semmone alue, että sitä saa väännellä ja käännellä useita päiviä ennekuin ne jumit sieltä selviää.

Sitten itse asiaan. Tänään tuli viikon eka reeni, joka tietenkin on penkkipunnerrusta. Penkki on kuninkaiden laji. Omat enkat ja sarjaenkat koveni taas kerran ja riemuita sai taas kerran. 130kg oli kyllä tosi tiukka ja Topi kerkes just kädet laittaa alle ku se pysähty mut kuolleen kulman yli ku pääsen nii sillon yleesä tulee ylös asti, kuten tälläkin kertaa.
Työsarjat penkissä:
2x4*110
1x3*120
1x1*125
1x1*130
1x11*100 (vika pakkotoisto)
1x20*70kg (sotilaspena, vika pakkotoisto)

Näillä siis mentiin tänään. Tän lisäksi kokeilin vähän rinnallevetoa, jota en todellakaan osaa. Noh vedin sitten pienen yllytyksen uhrina 100kg rinnalle raakana. Edellinen rekka tosiaan oli 90kg. Hyvin meni sekin.Nostojahan sitten ilmestyy youtubeen, joten menkää sinne kattoo palomiespunnerrus.fi sivuille. Siellä 130kg nosto ja 11x100kg. https://m.youtube.com/channel/UCyH6or6rhdyQfFJtO74EfKQ


Todisteet 100kg rinnallevedosta xD no mercy 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti