Sivut

tiistai 22. joulukuuta 2015

Joulukyykky

Hei taas! Loma alkoi lauantaina ja samana päivänä tein tämän vuoden viimeisen kokeen, joka oli valitettavasti ruotsi. Noh kaippa se ihan hyvin meni, mutta reenit eivät menneetkään illalla ihan niin hyvin. Mentiin kokeilemaan boxikyykky maxeja, mutta eihän siitä mitään tullut. 180kg tuntui jo niin ylivoimaiselle vastukselle, että päätin jättää yrittämisen siihen.

Tänään puolestaan otin toisen yrityksen, koska muuten ois jääny liikaa hampaankoloon. Aluksi oli vähän tuntui jäykälle, mutta lämmittely ja lyhyt venyttely auttaa kummasti. Sitten vaan syväkyykkyä ekaks 130kg asti ja sit boxia alle ja rautaa 160kg. Siitä 10kg korotuksilla ja viimeinen yritys olikin 200kg. Mukavan tiukille meni eikä kyykky ollut kauneimmasta päästä, mutta siitä huolimatta 200kg on 200kg. Etureisiä pitäisi kehittää ja tehdä etukyykkyä enemmän. Se tuntuu olevan mulla heikkous, jota oon nyt pyrkiny parantamaan.

Sitten semmonen juttu vielä, että videota varmaan tulee lähiaikoina. Ja sen mun kyykyn voi käydä kattomassa instagramista. Sittenpä ei muuta ku hyvää joulua kaikille ja kerätkää niitä joulukiloja. Ite aion nyt nostaa aamupainon sinne 70 paremmalle puolelle. Iltapaino siellä jo keikkuukin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti