Sivut

tiistai 29. joulukuuta 2015

Kohti Viroa

Nyt se on sitten varmistunut, maaliskuussa lähdetään Viroon kilpailemaan Euroopan parhaiden kanssa. Mahtava tilaisuus, jota ei missään nimessä halua missata. Ei ois ikinä uskonu pari vuotta sitten, että pääsis näinki isoihin karkeloihin. Mutta niin sitä vaa EM:kisoihin paikka saatiin, ihan omin avuin. Mullahan ei valmentajaa ole missään vaiheessa ollut ja treeniohjelmat sekä ravintopuolen olen hoitanut itse.

Tavoitteet kisoihin ovat, että kykenisin ottamaan mitalin edes yhdessä lajissa ja rikkomaan omat ennätykset jälleen. Kiloina tavoite on varmaa siinä 520kg paikkeilla. Siihen täytyy nyt tehdä töitä täysillä ja välttää loukkaantumisia. Raudat ovat jo SM-kisoista mukavasti nousseet, joten kehitystä on luvassa, mikäli paikat kestää.
Joululoma kuitenkin lepäillään ihan rauhassa, sillä pieni nuha pääsi yllättämään, mutta ensi viikolla palataan sorvin ääreen. Yritän opetella sumovedon nopeiden lisäkilojen toivossa, mutta tekniikka on aika hakusessa. Paras sarja kuitenkin siinä on jo lähes sama kuin perinteisessä eli 2x200.

Painoakin on mukavasti tullut joulun jäljiltä 68.5 --> 70.2kg aamupainossa. Hyvin tarttunu läski ja neste. Jospa se meno synttäreihin asti jatkus samana ja samalla sais vähä lihasmassaa. Aika paljon joutuu vaan puottamaan taas painoa lyhyessä ajassa, mutta siihen on jo totuteltu. Nyt kuitenki uuttavuotta odottelemaan ja sen jälkeisiä lupauksen tehneitä treenaajia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti