Sivut

perjantai 4. joulukuuta 2015

Massaa, massaa

Nyt se alkoi. Massakausi on käynnissä ja se on alkanut erittäin hyvin. Treeni on todella paljon kovempaa taas ja sen huomaa kropasta. Kaikki paikat ihan älyttömän kipeenä, osittain toki kisojenkin takia. Ohjelman muutan 5 jakoiseen ja pyrin parantamaan treenien laatua. Tämä tarkoittaa käytännössä suurempaa intensiteettiä ja toistojen määrän nousua.

Syöminen on kyllä mukavaa ja sunnuntaina tuli nykästyä 1.2kg painava hamppari Scanilla. Kiitos Topille aterian sponssaamisesta. Kaloreita on tullut päivittäin aivan älyttömästi, mutta en ole jaksanut laskea, kunhan vain syön paljon. Ravinto on erittäin tärkeä osa treenaamista ja nesteisempänä sekä suuremmalla rasvaprosentilla on pienempi vaara loukkaantua.

Seuraavat kisat onkin jo 12.pvä lauantaina. Kisat ovat seuran järjestämät ja sinne pienellä maksulla pääsee nostamaan kuka tahansa. Kilpailemaan siis ihan tukeaksesi seuraa ja näyttämään kaverille, paljonko penkistä nousee. Itse menen kisoihin ottamaan pois nyt sen 120kg, joka jäi hieman hampaankoloon kisoista. Treenikunto olisi riittänyt, mutta kisoissa kyykky vie paljon tehoja penkistä.

Sitten vielä erittäin tärkeää asiaa. 
Perustimme Topin kanssa youtubeen sivun, jonka kaikki nyt käyvät tilaamassa. Kanavan nimi on palomiespunnerrus.fi ja sinne julkaisemme mm. videoita kisoista, treeneistä, erilaisista haasteista ja streetworkoutista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti