Sivut

maanantai 14. joulukuuta 2015

Perus kauraa

Moro! Tänään taas uusi kierto ja uudet kujeet. Reeni kulki mukavasti, ei erityisen hyvin eikä kyllä erityisen huonostikkaan. Semmone aika basic päivä. Rauta oli painavaa, mutta niin sen kuuluu ollakkin.


Sarjat ovat liikkeissä pidentyneet huomattavasti, mutta toki ihan ykkösiäkin otan loppuun pääliikkeissä, jotta tuntuma pysyy isoihin rautoihin. Loukkaantumisriski on täten paljon pienempi, kun tangossa ei malmia ole sitä 90%. Tänään esim. Puolikapeapenkki:
4x5*100
2x1*110
1x1*115
Puolikapea on minulla se heikoin lenkki, jota olen pyrkinyt parantamaan siinä onnistuen. Tulokset ovat nousseet heti, kun puolikapeaan on saanut voimaa.

Loukkaantuminen olisi minulle pahin tuomio. Se tietäisi suurta takapakkia ja kisojen skippaamista, koska puolikuntoisena en kisaamaan lähde ollenkaan. Tätä pyrin ehkäisemään lihashuollolla, lämmittelyllä ja etenkin syömällä. Taas on joulu tässä lähellä, joten on hyvää aikaa hieman ottaa sitä läskiä. Rasvahan luonnollisesti suojaa lihaksia ja niveliä sekä voitelee niitä, ja energiaa treenata on enemmän raskaampana.



Tältä päivältä vähän käsien pumppailua instassa. Elän siinä toivossa, että ne sais kasvamaa. Mutta hyvää joulun odottelua kaikille. Muistakaa seurata blogia ja meidän kanavaa tubessa, koska tulossa on mielenkiintosia juttuja ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti