Sivut

sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Aikuisuus iskee päin naamaa

Nyt on aihetta juhlaan, meitsi täytti nimittäin 18 ja nyt olen täysin vastuussa omista teoistani ja elämä on täynnä velvollisuuksia. Hurraaa! Synttärilahjaks päästiin Ursun kanssa Laajavuoreen kylpemään. Samallahan meillä on toinen vuosipäivä.

Eilen siis aamulla ensin rillejä katsomassa, sillä aikaa kun linkkiä ooteltiin ja bemarilla kävin jäälläkin ajamassa, mutta ei siitä sen enempää. Jyväskylän keskustaan päästyämme kävimme raxissa vetämässä navat täyteen ja sen jäljeen pyörimme kylillä (kirjaimellisesti pyörimme). Muutama peli sieltä tarttui matkaan.


Tämän jälkeen siirryimme keilaradalle tätini kanssa ja siinä tunti viskottiin paikat hajalle. Paskimmat pisteet ekasta erästä ja tokalla sitten heti alussa kärjeen. Hyvä mä!

Keilausvuoron loputtua huoneeseen vähän lepäämään ja siitä sit kylpylän puolelle. Oli mukava rentouttaa paikkoja poreissa. Autto kummasti tohon pakarakipuun, ku poreammeessa istu. Perjantainaki jo pääs kyykkäämään ihan treenipainoilla, joten hyvin on paranemaan päin paikat.



Tänään aamulla herätys seiskalta ja vielä viimeiset pulikoinnit. Oli muuten rauhallista ja sai poreammeessa istua aivan kahdestaan. Sitten pikainen saunominen ja aamupalalle. Aamupala lyhyesti kuvailtuna oli kevyt ja hillitty. Maut hivelivät makunystyröitä ja hyvät rasvat hillitsivät kolesteroliarvojani.


Vähän tällein myöhään tänne kirjoittelen, mutta on ollu tosiaan vähän touhua tän viikonlopun aikana. Nyt sitten sulattelen vielä tätä aikuisuutta ja koitan pärjätä. Maanantaina taas sitten painojen ääreen.

1 kommentti: