Sivut

tiistai 12. tammikuuta 2016

Lapsettaa

Taas sitä tuli uus lelu hommattua. Ne sen ku vaa joka vuos muuttuu isommaks. Elikkäs semmone sysiruma bmw 316 compact tuli hommattua. No on se kuitenki bemari... Kyllähä tuo miestä vie, mutta vei se rahatki. Jospa sitä kuitenki talven nyt tyytyväisenä silti ajelis, kun 2vko päästä toivottavasti kortin saa. Sitten keväällä kenties taas uudet lelut. Toisaalta ei ole auto ainoa, joka rahat vie. Kiinalaiseen kun menee syömää viikonloppusi paremman puoliskon kanssa, nii alkaa nopeasti pussi tyhjenemään. Synttäreillä sitte Jyväskylään kylpylään rentoutumaan ja vois kait itelle, jotai lahjojaki ostaa. Jee lisää rahanmenoa.

Että ei menis ihan toivottomaks nii vähän reenipäivittelyäki. Ei ole vielä kone lomalta oikeen lämmenny, joten vielä himmaillaan. Pirformis-lihas on lantiosta ihan helvetin tiukalla ja rinta vetää nii jumii penkkireeneistä, että hyvä kun rintalasta ei halkee. Tälle viikolle kuitenki täysi määrä treeniä ja paljon lihashuoltoa. Tuli mun fätnesstukun tilauksetki just postissa ja on päässy testailemaa ruotsalaista pwo:ta. Mukavasti piristää ennen reeniä. Kreatiinia ja Mutantin heraa tilasin kanssa. Täytyy sanoa, että ihan pirun hyvää heraa on.

Mutta eipä mulla kait muuta sanottavaa ollu. Korttia odotellessa ja treeneihin totutellessa menee hyvin pari viikkoa. Sitten vaa painoa vedättämään EM-kisoja varten ja enkat uusiks siellä sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti