Sivut

maanantai 18. tammikuuta 2016

Sponsoreita mä metsästän

Tahdon saada suuren. Nyt olisi siis tärkeää asiaa ihmisille, pääasiassa yrittäjille, jotka ovat halukkaita tukemaan kilpailevaa nuorta urheilijaa. Tosiaan EM-kisoihin olen lähdössä maaliskuussa ja kaikenlainen tuki on tervetullutta. Myös EM-kisojen jälkeinen apu tulee tarpeeseen, ajatellen tulevia kisoja Suomessa ja kenties ulkomailla. Miksi minua sitten kannattaisi sponsoroida?

Tukemalla minua tuet nuoren urheilijan uraa ja samalla saat yrityksellesi näkyvyyttä Suomessa, mutta myös ulkomailla. Yrityksen nimi kisapaidassa on hyvä keino saada nimi esille kisoissa. Blogiini on mahdollista saada mainoksia, jolloin sana leviää yhä suuremmalle yleisölle. Myös tuotekokeiluihin ja -arvosteluihin blogissani minulla löytyy mielenkiintoa. Näiden lisäksi tuot motivaatiota jatkaa pitkälle ja kenties saat mielihyvää tukemisestani. Soittopyyntöjä voi lähettää tekstiviestillä numeroon 0445729802 mielellään ja tapaamisia on myös mahdollista sopia, mikäli kiinnostuit :)

Sitten siirrytään treenihommeileihin.Tänään oli taas semmonen hyvä päivä salilla, jolloin rauta tuntuu kevyelle ja tuntuma jokaiseen toistoon pysyy. Yläkropan kuningasliikettä eli penkkiä väänsin ihan hurjana. Motivaatio oli kohillaan ja vähän uuttakin tuli treeneissä kokeiltua.
Työsarjat penkissä:
3x3*117.5kg
1x122.5kg
1x130kg

Sarjat slingshotilla:
10x100kg
2x120kg (heh vähän karkas tanko)
4x120kg

Näiden lisäksi vinopenkkiä kapealla otteella ja etukyykkyä kevyesti loppuun. Hyvä reeni oli kaikinpuolin. Näitä päiviä toivoo useammin ja välillä, jos osuisi kisapäivälle samanlainen penkissä. Eipä kait sitten muuta asiaa tällä kertaa. Joku karsea, pimee ja epäselvä kuva vielä tähän loppuun. 
Puolet lihaksista saa hyvällä valaistuksella, jota tässä ei ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti