Sivut

torstai 28. tammikuuta 2016

Jumit aukeavat

Tässä onki nyt melkei 3vkoa kärsitty erinäisistä jumeista, mutta nyt olen päässyt viimeinkin taas rautaan käsiksi. Ihanalta tuntuu, kun voi ilman kivulita kramppeja kyykätä ja vetää maasta. Ei kuitenkaan ihan syksyn tasolla vielä olla, mutta tästä on suunta vain ylöspäin. Jos siellä Virossa sitten olisi näytönpaikka.

Toissapäivänä maastavetoa tein kuminauhat lisävastuksena, ja olo oli mitä mahtavin. Kevyitä sarjoja kuitenkin, että ei ihan edes 80% painoihin kärsi vielä nousta, mutta 140kg + kuminauhat toivat sopivan vastuksen tehdä nopeita ykkösiä. Hyvin herkkä olo oli ja napakasti lähti tanko maasta, joka kerta. Ojennuksessa tietysti hieman vasen pakara kramppasi, mutta ei tuottanut kipua.

Tänään sitten oli vuorossa kyykky. Eilen tein muutamia helppoja settejä etukyykkyä, jotka eivät tänään enää tuntuneetkaan aamulla niin kevyelle. Jalat hieman kipeänä kyykkäilin ja reisiä rääkkäsin, mutta nopeasti pääsee liikkeisiin sisälle, kun lämmittelee. Hyvältä tuntui kyykkykin tänään ja vikat kaksi sarjaa olivat kolmosia 150kg:lla. Normaalia raskaammalle tuntui, mutta minkäs voi kun kuukauteen ei ole näissä painoissa käynyt.

Kaiken kaikkiaan olo on hyvin paljon parempi, kuin kaksi viikkoa sitten. Tänään sain sähköhoitoa ja laitteen itselleni. Veikeä laite, mutta selkeästi kyllä toimii. Supistelee ja rentouttaa lihaksia pienillä sykäyksillä. Jo pelkkä vartin käyttö rentoutti pakaraa ja selkää ihan selkeästi. Meni kyllä vähän Ostos TV:n puolelle, mutta suosittelen kokeilemaan mikäli kärsit lihasten jännitystilasta.

Sori tänään ei kuvia, mutta ehkä niitä ja videoita lähiaikoina ilmestyy. Kannattaa siis seurata blogia. Mutta nyt heippodeippo, ja onnea huomisessa loskahelvetissä selviämiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti