Sivut

tiistai 5. tammikuuta 2016

Uusi alku

Tosiaan nyt ollaan sitte 2016 vuoden puolella, mikäli joku ei jo tienny ja jokaisella on taas mielessä uudet kujeet. Lomaki on valitettavasti lusittu, ja jotkut ovat kenties tehneet lupauksia itselleen ja muille, joita nyt parhaimpansa mukaan yrittävät toteuttamaan. Tämän voi nähdä parhaiten ruuhkana kuntosaleilla, joissa joulukinkkua kilokaupalla mussuttaneet ihmiset nyt karistavat niitä kiloja pois. Tätä kestää sen pari viikkoa ja sitten kyllästytään siihen salilla puurtamiseen, jolloin palataan sen kinkun sijaan mussuttamaan jotain muuta.

Minäkin olen syyllistynyt pieneen joulukilojen keräämiseen ja kisoista on painoa tullutkin n. 6kg aamupainoon. Alkaa näkymään se paino jo, mutta ei kuitenkaan pahasti. Lihakset ovat paljon paineisemman tuntuiset, vaikka makaaminen ja laiskottelu kyllä näkyy treeneissä hitautena ja väsymyksenä. Eikä siinä vielä ainoat makaamisen haitat. Selkä ja perse ovat menneet niin jumiin, että ei varmaa ikinä oo ollu. Tuntuu, ku ois rankemman reeninki tehny arkuuden ja jäykkyyden takia. Lomallahan en siis treenejä tehnyt. Meni köllöttely perille.

Ens viikolla, jos pääsis kyykkäämää ja vetämää kunnolla taas. Tän viikon vielä lepuuttas ja aukos tota kinkkua. Kipeitä patteja pakarassa ja se vetää sitte alaselkää ja sivulletaivuttajaa jumiin. Selän oon oikeestaa saanu jo vetreytymään, mutta pakara on yhä ihan pirullisessa jumissa. Joululahjaksi saamallani kaurapussilla sitä oon lämmittäny ja venyttäny aina sen jälkee. Tosi kätevä kyllä se pussi, ku voi mikrossa lämmittää. Sitte jos nälkä iskee nii kai siitä voi puurotki keittää.Vielä pari huippulaatuista jaammattikuvaajan ottamaa kuvaa, parhaassa mahdollisessavalossa. Kiitos ja hei. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti